Pui shanghai in cuib de cartofi

de janet in Pui, 27 Mar 2010 | 3135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -500gr piept de pui
  • -1 ou
  • -2 linguri de sos de soia
  • -2 linguri de mustar
  • -3 linguri de faina alba
  • -sare,
  • piper
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui shanghai in cuib de cartofi:

Intr-un bol amestecam oul,sosul de soia,mustarul ,2 linguri de faina,sare si piper. Amestecam bine sa nu ramina cocoloase.

Lasam la o parte si ne ocupam de pieptul de pui pe care il taiem fisii cam de doua degete,il condimentam si il trecem prin faina ,apoi prin compozitia facuta si la urma prin susan. Luam o tigaie in care punem ulei la incins in care am calit un catel de usturoi. Prajim carnea pina se rumeneste frumos.

Servim in cuib de cartofi cu salata verde si sos picant.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui shanghai in cuib de cartofi-0
Pui shanghai in cuib de cartofi-1

COMENTARII (6)

nadina73 1

28.03.2010, 19:32

arata grozav cuibu l-ai facut in strecuratoare mica una in alta nu ?am si eu reteta e grozav[

janet 1

28.03.2010, 21:46

Da, Nadina,Chear asa! Cu strecuratorile!

danis 1

29.03.2010, 01:14

foarte interesant,arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04