Pui Stroganoff

de gaby_duceag in Pui, 11 Mai 2010 | 10446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o ceapa mare
  • 100ml vin
  • 1lingura mustar
  • 2linguri pasta de tomate
  • 150ml smantana
  • sare
  • piper
  • o lingurita boia ardei-iute
  • 1lingurita zahar
  • 2 linguri unt
  • (200gr ciuperci-de data asta n-am pus,)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Stroganoff:

Ceapa o tocam si-o calim intr-o lingura de unt,aprox. 10minute

Pieptul de pui il taiem cubulete si-l frigem in untul topit.Adaugam sare si piper.

Amestecam vinul cu pasta de tomate si mustarul si le adaugam peste ceapa.

Punem si pieptul de pui,amestecam usor si fierbem la foc mic10-15minute.

Se adauga smantana,boiaua si zaharul si se mai da cateva clocote.

Servim cu paste sau orez.

sursa

TIPS-URI

1

in ce priveste gustul,eu nu respect mereu cantitatile;daca simt ca mai trebuie mustar sau pasta de tomate,mai adaug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Stroganoff" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

ela 1

12.05.2010, 11:34

miha,trezirea

nadina73 1

13.05.2010, 01:40

arata foarte bine trebuie incercata super 5 furculite

gaby_duceag 1

13.05.2010, 09:15

sar'na!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Biryani cu pui