Pui Tandoori

de Sidy in Pui, 16 Sep 2010 | 4818 vizualizari

COMENTARII (17)

Rocsi 1

16.09.2010, 10:58

face o prietena de familie de a mea...nu stiu exact reteta dar stiu ca tot asa se cheama

Anamaria7 1

16.09.2010, 11:51

uuu, pui cu ghimbiiir suna ispititor Sidy, vreau sa te intreb, chimion = chimen? sau sunt diferite?

Corinuta 1

16.09.2010, 11:53

foarte,foarte bun!colorant alimentar n-as pune, eventual altceva, dar in rest imi place mult reteta!

Sylvia 1

16.09.2010, 12:30

Excelenta reteta si prezentarea Sidy toate furculitele si de la mine, tocmai ce citisem intr-o revista de reteta asta

Miha 1

16.09.2010, 12:44

Super!

ana 1

16.09.2010, 14:53

arata f bine!

maria_claudia 1

16.09.2010, 17:46

delicios

nadina73 1

16.09.2010, 18:20

supervreau

Bucataras Medi 1

16.09.2010, 20:13

mmm.....ce bun............

vero_closca 1

16.09.2010, 22:55

Sidy 1

17.09.2010, 07:30

Anamaria da este acelasi lucru...chimion = chimen
Ma bucur ca va place reteta, dar meritul este a lui Radu ca el a facut-o Cory poti sa pui sfecla stoarsa cativa stropi in loc de colorant...e si mai sanatos

Julie 1

17.09.2010, 08:52

Cu atatea condimente deosebite, cum sa nu iasa bun puiul?!

lia maria 1

17.09.2010, 11:01

WawSidy, da ce bunatate ai preparatun deliciu pe cinste

paviasi 1

18.09.2010, 08:02

departe de adevar!sorry!

Nicolae 1

18.09.2010, 20:50

danym 1

18.09.2010, 21:37

Corect Paviasi

nadina73 1

29.09.2010, 01:07

nimic nou sidy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi intregi si ciuperci champinion in vas roman