Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Mm o mancare aromata !
Marinata:
Se pune uleiul la incins. Se taie cubulete ardeii si se pun toate condimentele, se lasa 2-3 minute pe foc . Se ia si se imparte in doua.
Pulpele se curata de piele , se spala, se dezoseaza si se taie cuburi.
Bucatile de carne se pun in castron , se adauga jumatate de marinata si iaurtul si se da la frigider 2-3 ore.
Dupa ce a stat la marinat carnea se pune in tigaie la rumenit.
Intre timp pregatim si sosul.
Se pune o lingura de ulei in tigaie la incins si se pune ceapa tocata, se lasa la foc mic 5 min, apoi se adauga jumatatea cealalta de marinata si bulionul. Se lasa la fiert 10-15 min, apoi se adauga carnea rumenita. Se adauga smantana si se mai lasa 5-10 min.
P.S. se serveste cu orez.
1
In loc de pulpe se poate folosi piept de pui .
2
In loc de bulion se pot folosi rosii decojite si macinate sau pasta de rosii si apa.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult