Pui umplut

de Bucataras in Pui, 6 Feb 2010 | 5072 vizualizari

 

Prietenii de la Good Food, cea mai buna revista culinara din Ro, recomanda bucatarasilor o reteta delicioasa de Pui umplut in stil marocan

 

INGREDIENTE

  • 50g de cuscus
  • 1 lingurita amestec de Ras el Hanout
  • 8 caise uscate, tocate
  • 2 linguri seminte de pin (se gasesc
    in hipermarketurile Real)
  • o legatura mica de patrunjel, tocata
  • 4 piepti de pui mari, dezosati, fara piele
  • 2 linguri ulei de masline

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut:

1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si piper.

2 Se încalzeste cuptorul la 190° C/gaz 5. Se face o crestatura adanca in fiecare piept de pui, ca sa se formeze cate un buzunar. Se umplu buzunarele cu amestecul de cuscus, apoi se asaza pieptii într-o tava. Se ung cu ulei pe deasupra si se dau la cuptor 20 de minute, pana se fac bine. Se servesc cu cartofi copti si cu salata verde.

PS. Aceasta reteta este publicata pe www.bucataras.ro prin acord cu revista Good Food

 

RETETA IN IMAGINI

Pui umplut-0
Pui umplut-1

COMENTARII (9)

Dana_Retetegg

Dana_Retetegg 1

12.12.2010, 23:59

elena1988

elena1988 1

08.02.2011, 14:19

AnyCostescu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!