Pui umplut cu ciuperci la cuptor

de onuta in Pui, 6 Iul 2010 | 22152 vizualizari

 

Sper sa va placa reteta mea,asa ca va invit la masa.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • o cutie ciuperci
  • 1 ceapa 
  • 6 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare,piper,oregano
  • ardei gras pentru decor
  • 1 ceasca de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci la cuptor:

Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute.

Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa.

Se adauga si ciupercile,rosiile,sarea,piperul,boiaua,oregano.Usturoiul se taie feliute si se amesteca si el in compozitie dar cand oprim focul.Asa ramane aroma in pui.

Cand puiul este fiert se umple cu soteul de ciuperci.Se prinde cu o scobitoere sa nu curga umplutura.

Se unge puiul cu miere pentru a capata o culoare aramie.

Se pune in tava si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra (circa 45-50 minute).

Se pune pe un platou si se garniseste cu ardei gras,sau dupa imaginatia fiecaruia.

 

COMENTARII (56)

kamy 1

23.03.2011, 13:52

simonyk...pai ai 2 confirmari ...mai sus

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:26

ce bine arata

diaconta 1

18.05.2015, 08:46

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21