Pui umplut cu ciuperci la cuptor

de onuta in Pui, 6 Iul 2010 | 31404 vizualizari

 

Sper sa va placa reteta mea,asa ca va invit la masa.

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg
  • o cutie ciuperci
  • 1 ceapa 
  • 6 catei de usturoi
  • 1 cutie rosii in bulion
  • 4 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia de ardei dulce
  • sare,piper,oregano
  • ardei gras pentru decor
  • 1 ceasca de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu ciuperci la cuptor:

Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute.

Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa.

Se adauga si ciupercile,rosiile,sarea,piperul,boiaua,oregano.Usturoiul se taie feliute si se amesteca si el in compozitie dar cand oprim focul.Asa ramane aroma in pui.

Cand puiul este fiert se umple cu soteul de ciuperci.Se prinde cu o scobitoere sa nu curga umplutura.

Se unge puiul cu miere pentru a capata o culoare aramie.

Se pune in tava si se baga la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra (circa 45-50 minute).

Se pune pe un platou si se garniseste cu ardei gras,sau dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (56)

kamy 1

23.03.2011, 13:52

simonyk...pai ai 2 confirmari ...mai sus

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:26

ce bine arata

diaconta 1

18.05.2015, 08:46

La multi ani!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu lamaie, mustar si miere