Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de ionix in Pui, 23 Mar 2010 | 3970 vizualizari
Brindusa 1
Stai asa ca n-am inteles. Pun puiul intr-un caston, castronul il pun capac la o cratita cu apa si totul merge bagat in cuptor?
ionix 1
exact fara ulei... fara nimic... puiul lasa foaaaaarte multa grasime, din pacate
Dana Cristea - pusikmea 1
da, si eu fac asa, iese super fraged
asa-i... si daca-l lasi putin mai mult se face crocant prin unele parti, cat sa satisfaci toate gurile
ok, acum am inteles.
nadina73 1
felicitari super bun
mersic Nadina... @Brindusa...
Rocsi 1
madi_marin 1
eu am facut pui la capac doar pe bucatele, nu am incercat niciodata intreg si cu atat mai putin umplut.....dar cu siguranta o sa fac si eu dupa reteta ta cat de curand.....
eu fac pe capac mai multe... imi place pt ca se fac in suc propriu fara a adauga ulei sau apa... sa incerci si reteta asta... poate o sa-ti placa
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 12:26
ieri la 15:04
de Ksenya 5
ieri la 13:30
de Caty 2
pe 26.03 la 19:44
pe 26.03 la 18:04
de oanapl 7
15 comentarii
7 comentarii
de trifadalia 4
6 comentarii
13 voturi
10 voturi
9 voturi
8 voturi
vasimur
Rocsi
MotanLaOale
marcela1979 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
mioritica 1
cristeena20 6
3400 puncte
Ksenya 5
2173 puncte
RODIMUR 8
2032 puncte
Catalina L 8
1627 puncte
oanapl 7
1573 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!