Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry

de Bya Ralu in Pui, 8 Iun 2016 | 555 vizualizari

 

Am avut musafiri si aveam acest puiut maricel care a iesit tare bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 borcan mare de fasole pastai
  • 10 rosii cherry
  • sos de soia
  • vegeta/piper/busuioc uscat
  • apa
  • putin ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry:

Condimentam puiul pe ambele parti, il ungem cu putin ulei de masline si cu sos de soia.

Puiul se umplute cu fasolea pastai scursa si condimentata cu vegeta si cateva rosii cherry.

Restul de legume se pun in tava, iar puiul deasupra.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 1 ora.

Se scoate folia si se mai lasa circa 30 minute sau pana cand se rumeneste pielea deasupra.

Se serveste alaturi de garnitura din tava si muraturi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Surplusul de grasime din tava eu il arunc

RETETA IN IMAGINI

Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry-0
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry-1
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry-2
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry-3
Pui umplut cu fasole pastai si rosii cherry-4

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

10.06.2016, 18:06

multu

Catalina L 1

11.06.2016, 17:58

superb

Bya Ralu 1

12.06.2016, 23:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04