Pui umplut cu naut si broccoli

de Bya Ralu in Pui, 19 Apr 2016 | 552 vizualizari

 

Un pui excelent facut la vasul roman

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 1 conserva de naut
  • 100 g broccoli
  • 1 ceapa alba
  • ulei de masline
  • apa
  • menta
  • praf de curcuma/vegeta/fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu naut si broccoli:

Puiul se spala bine si se lasa deoparte sa se usuce de apa.

Intr-o tigaie punem nautul scurs de zeama, ceapa taiata feliute si putin ulei de masline.

Punem si broccoli spalat si taiat in bucati mai mici,apa cat sa acopere, sare si piper si lasam putin sa fiarba pana cand scade apa.

La sfarsit se adauga cateva frunze de menta.

Condimentam puiul pe ambele parti, il crestam si il umplem cu compozia de naut si broccoli,ce ramane se pune in vasul roman, iar deasupra punem puiul umplut.

Punem apa,acoperim cu capac si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1:30 minute, intre timp se mai completeaza cu apa daca este nevoie si se intoarce puiul pe partea cealalta.

Cand timpul a scazut, scoatem capacul si lasam sa se rumeneasca circa 20 minute.

Se serveste cald cu umplutura de naut si sos de usturoi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui umplut cu naut si broccoli 439068
retete culinare - Pui umplut cu naut si broccoli 439069
retete culinare - Pui umplut cu naut si broccoli 439070
retete culinare - Pui umplut cu naut si broccoli 439071
retete culinare - Pui umplut cu naut si broccoli 439072
retete culinare - Pui umplut cu naut si broccoli 439073

COMENTARII (46)

roxana_simona 1

21.04.2016, 14:58

bun

Bya Ralu 1

22.04.2016, 16:34

Camelya 1

12.05.2016, 11:41

Ce puisor delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S