Pui umplut cu stafide

de Lau in Pui, 11 Mar 2014 | 4545 vizualizari

 

Reteta am preluat-o de pe Bucatarul.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 250 g costita
  • 2 cepe
  • 3 linguri miez de nuca
  • 3 linguri stafide
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 4 felii de paine
  • patrunjel verde
  • 500 ml supa
  • 2 catei usturoi
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • sos de soia
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui umplut cu stafide:

Spalam puiul bine si il stergem.

Costita o taiem cubulete si o prajim un putin ulei,

Intr-un bol mai mare amestecam ceapa tocata, miezul de nuca (macinata sau tocata), stafidele, painea taiata cubulete, patrunjelul tocat, ouale batute cu lapte, sare, piper dupa gust si amestecam, acoperim si dam la rece cca 10 minute.

Umplem puiul cu compozitia si prindem deschizatura cu scobitori,

Amestecam sos de soia cu sare,piper,boia de ardei si 1 lingura de ulei in care am prajit costita si ungem puiul,

Asezam in tava,adaugam supa de pui si putin ulei si dam la cuptor cca 1 ora si jumatate,

Il stopim din cand in cand cu sosul din tava,

Scoatem puiul pe un platou mai adaunca sau un lighean si acoperim

Sosul care a ramas in tava (daca este nevoie il strecuram)adaugam intr-o cratita,adaugam romarinul si usturoiul tocat,il punem la fiert cca 5 min dupa care il turnam peste pui si mai lasam cca 5 min dupa care il putem servi,

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu stafide" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu praz la cuptor