Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate

de ionix in Pui, 3 Aug 2010 | 2180 vizualizari

 

e cel mai "Smecher" pui :)):))

 

INGREDIENTE

  • 1 pui mare si frumos
  • Cateva rosii cherry
  • 7-8 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei de masline
  •  Pentru alifie:
  • 2 linguri cu mustar
  • lingura mare cu unt moale
  • o lingurita oregano
  • Putina pudra de chilli
  • un varf de cutit cu sare

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate:

Toate ingredientele pentru „alifie” se pun intr-un bol si se amesteca bine, pana se inglobeaza toate ingredientele.

Puiul se spala bine bine si se curata de eventuale grasimi sau puf nedorit.

Ungem puiul cu „alifia” obtinuta, bagam putin si in el.

Rosiile cherry le spalam bine, curatam usturoiul si il spalam.

Introducem rosiile si usturoiul in pui.

Ungem tava cu uleiul de masline si asezam puiul uns.

Se da la cuptor, mai intai la foc mic pana se face puiul, d in cand in cand mai ungem puiul cu grasimea lasata de pui., apoi timp de 10-15 minute dam la foc mare pentru a se rumeni

Noi l-am servit cu cartofi fierti si mult mujdei. :D:D

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

puiul este facut daca atunci cand introduci o furculita in piept, furculita intra usor

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate 44615
retete culinare - Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate 44616
retete culinare - Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate 44617
retete culinare - Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate 44618
retete culinare - Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate 44619
retete culinare - Pui uns cu toate „alifiile” si umplut cu rosii usturoiate 44620

COMENTARII (27)

Bucataras Medi 1

04.08.2010, 08:23

si eu ce mai iau ca vad ca si sosul s-a terminat...............5 furci ............

dentistutza 1

04.08.2010, 12:50

super titlu'!!! si produsul...iammi...

jolygina 1

04.08.2010, 13:33

yam yam vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18