Pui Vanatoresc

de Alina26 in Pui, 17 Sep 2013 | 2618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pui - 1kg
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 tulpina de telina verde/alba
  • 2 catei de usturoi
  • 400g rosii in sos
  • 2 lg bulion
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 5 fire patrunjel verde
  • 1 pahar de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Vanatoresc:

1.Am spalat puiul,l-am taiat si l-am pus la prajit intr-o tigaie cu ulei de masline si l-am prajit bine pe toate partile.

2.Am curatat legumele,le-am spalat,le-am taiat mai mare si le-am dat pe robot.Dupa aceea le-am pus la calit peste pui.

3.Dupa ce s-au calit legumele,am adaugat rosiile in sos si bulionul,am pus si apa,am acoperit si am lasat la foc mic timp de o ora,mestecand din cand in cand.

4.Trebuie lasat pana scade toata zeama.Am adaugat patrunjelul,am pus sare si piper si am amestecat.

Serviti calda cu mamaliguta sau un pireu de cartofi.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui Vanatoresc 260860
retete culinare - Pui Vanatoresc 260861
retete culinare - Pui Vanatoresc 260862
retete culinare - Pui Vanatoresc 260863
retete culinare - Pui Vanatoresc 260864
retete culinare - Pui Vanatoresc 260865
retete culinare - Pui Vanatoresc 260866

COMENTARII (19)

Alina26 1

19.12.2013, 14:50

Panacris 1

15.01.2014, 08:44

Alina26 1

15.01.2014, 10:54

multumesc!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55