Puiul generalului Tso la Slow Cooker

de -Miti- in Pui, 19 Apr 2015 | 764 vizualizari

 

Foarte interesanta oala asta, bagi ingredientele in ea si peste cateva ore ai o mancare plina de arome.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de pui
  • 2 linguri de ulei
  • 125 g amidon alimentar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita piper
  • Pentru sos
  • 6 linguri de apa
  • 4 linguri de sos de soia
  • 4 linguri de otet de orez
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingura de usturoi pisat
  • 1 lingurita de fulgi de ardei iute Kotanyi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puiul generalului Tso la Slow Cooker:

Intr-o tigaie adaugam cele doua linguri de ulei si la foc mediu prajim amidonul, cu sarea, piperul si usturoiul pudra. Luam tigaia deoparte.

Pieptul de pui se taie in bucati de marime egala. Amestecul de amidon se pune intr-o punga cu fermoar, se adauga bucatile de pui si se scutura bine.

Se pun bucatile de pui in tigaie si se prajesc putin. Nu trebuiesc prajite bine, daca mijlocul este inca crud este ok.

Se amesteca ingredientele pentru sos.

Se pun bucatile de pui in Crock Pot, se adauga jumatate din sos si se gateste 4 ore pe Low.

Dupa ce a expirat timpul, se adauga restul de sos si se serveste cu orez la aburi.

 

RETETA IN IMAGINI

Puiul generalului Tso la Slow Cooker-0
Puiul generalului Tso la Slow Cooker-1
Puiul generalului Tso la Slow Cooker-2
Puiul generalului Tso la Slow Cooker-3
Puiul generalului Tso la Slow Cooker-4

COMENTARII (13)

Rocsi

Rocsi 1

19.04.2015, 19:54

Mmmm, suna bine si cred ca mi-ar placea

Geanina87

Geanina87 1

19.04.2015, 21:13

ce bine arata!

mirela0911

mirela0911 1

20.04.2015, 14:29

Cat de bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!