Pulpa de curcan cu cartofi

de r3nat02006 in Curcan, 10 Apr 2013 | 4272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe curcan
  • 700 gr catofi
  • 100 gr parmezan
  • 10 gr sare de mare
  • 5 gr piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu cartofi:

Pulpele se degreseaza si se pun in apa fiarta timp de 10 minute timp in care se curata cartofii si se taie dupa bunul plac. Dupa scurgerea celor 10 minute pulpele se pun in tava alaturi de cartofi si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se introduc in cuptorul incins la 180 grade timp de 35 minute. Dupa 15 minute se rotesc pulpele iar la final se orneaza cu parmezanul ras. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan cu ciuperci si cartofi la cuptor