Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 23 Iul 2010 | 10299 vizualizari

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

23.07.2010, 21:15

sefu............unt cat o nuca

mena29 1

23.07.2010, 22:25

medi,se poate o portioara?

Ina 1

23.07.2010, 22:32

medi, poza de la avatar se potriveste de minune cu mancarea aia

gaby_duceag 1

23.07.2010, 22:45

daca vine cezar maine si pleaca luni, e bun?

rivka 1

23.07.2010, 23:32

Corinuta 1

23.07.2010, 23:58

Arata tare apetisante felioarele....

nadina73 1

24.07.2010, 03:28

medioto a fost de curcan sau de curca?super foarte bine arata si eu folosesc foarte des carnea de curcan5 furcu mariiiiiiii si late

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 07:29

Mena, inca nu te-ai servit?.............

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 07:29

Daaaaaaaaaaaaa,Ina....................

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 07:31

Gaby, a plecat Cezar ?.................ca la mine nu a ajuns inca...............da ii pastrez o portie......................

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 07:31

Rivka

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 07:32

Multumesc,Corina..................

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 07:32

Nadina ..................pup si multumesc!...............

Julie 1

24.07.2010, 10:16

Super arata!Si daca ne servesti si cu ce ai la avatar...sunt si eu aici!

ela 1

24.07.2010, 19:28

vin si eu....dupa ce pleaca Cezar.....

Bunica 1

24.07.2010, 22:04

Wow, ce bunatate ! dietetic e.....nu ma cearta nutri......asa ca ma servesc...

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 22:25

Julie, cum vrei tu, gata s-a facut................

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 22:26

Ela, cred ca nu l-a lasat Gaby pe Cezar sa vina ca inca nu a sosit

Bucataras Medi 1

24.07.2010, 22:26

Buni, te rog sa te servesti..................

Sylvia 1

26.07.2010, 12:12

Vai ce bunatate ai facut vin cu toate furculitele din bucatarie . Poza de la avatar e din Franta nu ?

Sylvia 1

26.07.2010, 12:13

Medi cat era de mare pullpa ca pere imensa?

Bucataras Medi 1

26.07.2010, 21:16

Sylvia, sampania am dat-o cand a castigat Spania si a ramas la avatar , nu am mai schimbat ca am zis ca toata lumea da mancare , eu dau si ceva de baut
Intradevar a fost destul de mare, nu stiu cat a avut ,era pulpa superioara.

babi5 1

23.05.2014, 20:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu ierburi aromatice