Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie

de Gherca Daniela in Curcan, 15 Apr 2016 | 1770 vizualizari

 

Pentru un pranz rapid, satios si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • sos de soia
  • 150g suc de rosii
  • busuioc uscat
  • 1/2 lingurita harissa (pasta de ardei iuti)
  • 4 catei mici de usturoi
  • 2 cesti cu apa
  • 2-3 linguri ulei
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie:

       Pulpa de curcan o spalam cu apa rece, o stergem, o dezosam si o taiem cuburi medii.Condimentam cu sare, piper, boia dulce si 5 linguri sos de soia si dam carnea la frigider pentru 1 ora.
       Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam carnea si lasam sa se rumeneasca bine, amestecand din cand in cand, adaugam si 1 ceasca de apa si lasam pana scade toata apa. 
       Intr-un bol punem sucul de rosii, harissa, usturoiul pisat si apa, omogenizam bine si adaugam compozitia peste carne, punem si putin busuioc uscat, amestecam din cand in cand si este gata cand scade toata apa.
      Presaram patrunjel verde si servim cu drag alaturi de o garnitura, muraturi sau salata.
Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438433
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438434
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438435
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438436
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438437
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438438
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438439
retete culinare - Pulpa de curcan cu sos de rosii la tigaie 438440

COMENTARII (24)

Andra_Constantinescu 1

18.04.2016, 23:42

Bun bun ce ai facut tu aici!

andipanda 1

23.04.2016, 15:58

Excelent sosul,probabil de la sosul de soia de la macerat.Am avut o caserola cu pulpe de pui dezosate si fara piele pe care le- am taiat cuburi.Am pus la inabusit 1/2 ceasca apa si cand s-a dus,1/2 ceasca vin alb sec.Cu mamaliga si ardei iuti murati.Mi-a iesit putin mai sarata deoarece am pus sare+piper pe pulpe,dar si sosul de soia e sarat iar sucul de rosii de la Lidl are in el sare de mare(putin).Am folosit praf de usturoi.Nota 10.

mihaelar63 1

24.04.2016, 03:38

Buna de tot

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S