Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker

de Miha in Curcan, 7 Noi 2013 | 4330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa superioara de curcan (fara os)
  • 1 ceapa
  • cateva ciuperci Champignon brune
  • 200 g smantana
  • 200 ml suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • 1 capatana usturoi
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker:

In oala interioara a aparatului punem carnea taiata bucati potrivit de mari si cateva linguri cu ulei de masline. Selectam programul FRY si setam timpul la 15 minute. Apasam START. Prajim usor carnea pe toate partile, apoi adaugam ciupercile si ceapa tocata marunt si continuam la programul FRY pana la scurgerea timpului setat.

Adaugam un pahar cu apa, saram si piperam dupa gust. Selectam programul STEW si timpul de 40 de minute. Inchidem capacul si apasam butonul START.

Amestecam smantana cu faina pana obtinem o compozitie omogena. Turnam apoi sucul de rosii si amestecam.

Cu cateva minute inainte de finalizarea programului turnam incet sosul de smantana, amestecand continuu. Adaugam si usturoiul pisat si mararul tocat. Lasam sa fiarba pana la finalizarea programului.

Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker 276047
retete culinare - Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker 276048
retete culinare - Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker 276049
retete culinare - Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker 276050
retete culinare - Pulpa de curcan in sos de smantana si rosii la Multicooker 276051

COMENTARII (33)

Panacris 1

29.11.2013, 09:45

MOKUSKA 1

06.05.2014, 10:46

babi5 1

07.11.2014, 10:01

Buna tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S