Pulpa de curcan la cuptor

de jolygina in Curcan, 22 Ian 2012 | 6038 vizualizari

 

cred ca asa i se zice la partea de sus a curcanului ,nu copanelul sper sa nu gresesc

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan ,partea de sus
  •  vin rosu
  •  foi de dafin 4-5 bucati
  •  piper 
  • sare 
  • rozmarin 
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor:

Spalam bine bucatile de curcan ,optional le dam pielita jos ,apoi le crestam bine pentru a patrunde si a fi foarte fragede 

Le masam bine cu sare piper si alte condimente daca doriti ,putin rozmarin 

apoi turnam vinul peste ele ,cam cat sa le acopere ,adaugam si foile de dafin si lasam cateva ore pentru a se imbiba bine vinul in ele , daca se poate de seara pana dimineata 

apoi asezam in tava carnea ,o impanam printre crestaturi cu bucatele de usturoi ,apoi turnam vinul cu condimente peste ea si punem tava la cuptor la foc potrivit circa o ora ,o mai intoarcem din cand in cand pentru a se rumeni bine 

este o nebunie ,eu personal cred ca-i mult mai sanatoasa si este o asemanare intre porc si pui ,adica nici asa grasa ca porcul dar nici asa fada ca puiul

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de curcan la cuptor-0
Pulpa de curcan la cuptor-1

COMENTARII (19)

jolygina

jolygina 1

10.02.2012, 14:58

multumesc gurita

VERONICA2607

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:04

mult, bun, sanatos, frumos, gustos, nu stiu ce sa mai zic

jolygina

jolygina 1

12.03.2012, 00:58

doar ca te pot servi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!