Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

de Roxana in Curcan, 1 Iun 2010 | 8176 vizualizari

 

asta este pt sotul meu....as roade si eu putin dar nu mai am voie :P

 

INGREDIENTE

  • o pulpa de curcan(nu stiu gramajul)
  • sare, piper, paprik, cimbru
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 cartofi mari
  • 2 linguri smantana
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi:

Condimentam pulpa de curcan si o lasam in frigider 2-3 ore sa se patrunda condimentele. Apoi o ungem cu uleiul de masline si o dam la cuptor. Eu am tinut-o la cuptor vreo 2 ore,  prima ora acoperita cu folie si am intors-o pe amandoua partile, apoi inca o ora fara folie si am tot intors-o si am uns-o cu uleiul.

Cartofii ii curatam si ii taiem in 6, ii fierbem de jumatate. Cand sunt fierti ii scurgem, ii punem intr-o tava si desupra punem smantana cu vegeta. Dam la cuptor 10-15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Adinacarla 1

03.06.2010, 00:14

e tare aspectuasa...si eu vreau sa tin dieta...ce dita tii?

Ramonaky 1

04.06.2010, 19:12

ce dieta fetelor,cu asa bunatati pe aici,numai dieta nu o sa reusim sa tinem noi roxana arata f bine,vin si eu cu 5 furcu

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 11:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la cuptor