Pulpa de curcan la cuptor cu legume

de adasev12 in Curcan, 14 Sep 2010 | 23641 vizualizari

COMENTARII (15)

Ina 1

14.09.2010, 17:32

daca-s prima mi-am luat si eu o portie Am lasat si furcile de rigoare

Ina 1

14.09.2010, 17:33

Ce-mi place sa impanez si eu carnea cu usturoi mult... Totul arata minunat!

rivka 1

14.09.2010, 17:42

portia arata excelent!

adasev12 1

14.09.2010, 17:43

multumesc Ina...pofteste, serveste cu drag!

adasev12 1

14.09.2010, 17:44

multumesc rivka!

Rocsi 1

14.09.2010, 17:47

super buneeeeee

maria_claudia 1

14.09.2010, 18:21

super bun si sanatos

La Ancuta 1

14.09.2010, 20:57

yammy

mihaelar63 1

14.09.2010, 22:16

zau ca-mi place si culorile prezente sunt Ok

nadina73 1

14.09.2010, 22:28

super ce bine arata toate

nadina73 1

14.09.2010, 22:29

am lasta si

Bucataras Medi 1

15.09.2010, 14:20

cred ca am sa fac si eu maine o fripturica de curcan...............

Bunica 1

15.09.2010, 14:53

Wow, ce bine arata !

cismaru_nicoleta 1

19.03.2011, 00:16

Chiar arata bine Ada... ....fripturica colorata

babi5 1

14.12.2014, 19:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume