Pulpa de curcan umpluta cu legume

de Bunica in Curcan, 6 Ian 2014 | 3712 vizualizari

 

Am avut o pulpa mare de curcan. M-am tot gandit cum s-o fac, cat mai dietetic. Am ales s-o impart in doua. O parte am facut-o umpluta cu legume, iar copanul impanat cu usturoi si carnati de casa ;) Asta mai putin dietetic:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa de curcan (partea superioara)
  • 200 ml. vin alb
  • baza Mirodenia
  • o foaie de dafin
  • 1 morcov
  • o bucata de telina mica
  • o lingura ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan umpluta cu legume:

Pentru inceput am dezosat pulpa de curcan.
Am adaugat baza Mirodenia (Fuchs) carnea de curcan si am lasat-o in vin alb 2-3 ore.

Cat carnea a stat la marinat,am curatat morcovul ,telina, le-am taiat julien,dar mai grosier.Sa nu credeti ca am curatat la astea 2-3 ore.

Dupa aceasta perioada,am scos carnea ,am pus-o pe un capac de lemn,condimentat-o inca putin.

Legumele le-am asezat frumos pe carne,am rulat strans si am legat roloul cu ata.

Intr-un vas ceramic uns cu o lingura de ulei,(de masline am folost eu)am pus ruloul de carne,o foaie de dafin si sosul de la marinat carnea.

Vasul l-am acoperit cu staniol si l-am bagat la cuptor pentru o ora si jumatate.

Dupa o ora am scos staniolul si la fiecare sfert de ora am intors ruloul pentru a se rumeni pe toate partile.

L-am servit cu muraturi.

TIPS-URI

1

Optional se pot pune si alte legume.

2

Se pot pune legume si alaturi de carne, dar numai cand scoatem folia de aluminiu, stiind ca legumele se coc mai repede.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan umpluta cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 18:55

grozava pulpa

Rocsi 1

06.01.2014, 19:35

O bunatate

diaconta 1

07.01.2014, 09:54

O idee delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu ciuperci si smantana