Pulpa de ied la cuptor cu cartofi noi

de jolygina in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 14547 vizualizari

COMENTARII (22)

mirela0911 1

24.05.2011, 22:54

Ce rumena si frumoasa e pulpa

deyutzky 1

24.05.2011, 23:13

apetisant

La Ancuta 1

24.05.2011, 23:17

de cand nu am mai mancat ied . Tare bun

rivka 1

24.05.2011, 23:22

arata fff bine, ied de capra sau de caprioara?

ella49 1

25.05.2011, 06:54

jolygina 1

25.05.2011, 07:24

ied de capra din propria gospodarie ,adica de la bunica

jolygina 1

25.05.2011, 07:25

este foarte bun la gust ,un deliciu ,de cand sunt mica acesta e meniul nostru de paste ,si dupa daca avem mai multi iezi

mamaieelena 1

25.05.2011, 07:28

excelenta mancarica vreau si eu

Ina 1

25.05.2011, 07:45

Si eu gatesc ied . E delicioasa carnea

divainbucatarie 1

25.05.2011, 08:42

chiar mai bun decat mielul - mai putin colesterol!

kamy 1

25.05.2011, 08:51

am auzit ca-i mai bun ca mielul vreauuuu

ionela2682 1

25.05.2011, 09:25

rivka 1

25.05.2011, 10:03

daca e de capra arata ffffffffff bien si e fffffff bun

Lau 1

25.05.2011, 12:31

arata super

kiki 1

25.05.2011, 13:52

mihaelaM 1

25.05.2011, 15:52

MotanLaOale 1

25.05.2011, 16:34

bun bun

madi_marin 1

25.05.2011, 19:02

vaaaai cat poate sa imi placa friptura asta....

LUK 1

25.05.2011, 22:06

euvreau cartofii

Bucataras Medi 1

26.05.2011, 21:38

si mie imi place fripturica de ied..............

jolygina 1

26.05.2011, 23:01

va servesc fetelor cu placere

horia 1

12.07.2011, 01:45

arata super!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu galuste de paine (houskove knedliky asa cum le spun cehii)