Pulpa de miel gatita la 140 de grade

de Sylvia in Oaie, 2 Mai 2016 | 12615 vizualizari

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

02.05.2016, 21:24

o minunatie!!!!

Andra_Constantinescu 1

02.05.2016, 21:29

Arata tare bine!

mirela0911 1

02.05.2016, 21:48

Cât de buna o fi fost!

Bya Ralu 1

02.05.2016, 21:54

Sylvia 1

02.05.2016, 22:07

ma bucur ca va place

Moni_alex 1

02.05.2016, 22:22

Ce buna!

Satisfyyourcravings 1

02.05.2016, 22:24

Cred ca e delicioasa!

RuxyRux 1

02.05.2016, 22:47

Ca sa mai spun! Arata de revista! Sunt sigura ca ti-a iesit mai mult decat perfecta! Esti o gospodina desavarsita!

Geanina87 1

03.05.2016, 08:26

simona72 1

03.05.2016, 09:32

Nu stiam de treaba cu coptul in doua etape. Din cauza serviciului nu am apucat sa mananc friptura gatita de mine. In prima zi am mancat la mama, friptura mea statea la marinat, seara i-am dat un foc 150 grade 3 ore, apoi a stat o noapte la frigider, iar azi urmeaza partea a doua...voi vedea rezultatul

AndrutzaP 1

03.05.2016, 09:40

diaconta 1

03.05.2016, 10:22

Interesant modul de gatire.
Imi inchipui ce frageda o fi fost asa,marinata si gatita lent.

anca_rm 1

03.05.2016, 10:52

ce interesant , de tinut minte si pus in practica

mena29 1

03.05.2016, 10:55

Sunt convinsa ca a fost foarte gustoasa!

Rahela Velicu 1

03.05.2016, 11:20

foarte gustoasa!

marcela1979 1

03.05.2016, 11:57

foarte buna

miki_a 1

03.05.2016, 14:23

Ce pulpita rumenita! De retinut modul de gatire lenta!

Rocsi 1

03.05.2016, 19:25

Arata tare bine!

mihaelar63 1

13.10.2016, 14:57

Am admirat pulpita de cateva ori . Am citit reteta . Am salivat . Am pus-o la favorite . Cum de n-am lasat un coment pana acum ? Of -of Felicitari si multumiri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob de ied