Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Spalam pulpa foarte bine in apa rece.
Crestam pulpa de miel, apoi o ungem cu ulei si o condimentam cu sare, piper si cimbru.
Un catel de usturoi ii taiem marunt, iar bucatelele obtinute le vom pune in crestaturile facute.
Punem pulpa intr-un vas termorezistent, adaugam vinul alb, apa si uleiul ramas.
Punem in tava restul cateilor de usturoi intregi, apoi acoperim cu o folie de aluminiu si dam vasul la cuptorul preincalzit pentru 70-80 de minute.
Dupa 30 de minute, intoarcem pulpa pe cealalta parte.
Carnea de miel este facuta bine atunci cand se desprinde usor de pe os.
Sa aveti pofta!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult