Pulpa de miel marinata

de nilgun in Oaie, 7 Mai 2013 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa miel
  • sare mare
  • piper proaspat macinat
  • cimbru
  • rozmarin pudra*nu am avut crengute
  • zeama de lamaie
  • 1 cana vin alb sec
  • ulei de masline cam o lingura
  • usturoi- 1 jumatate de capatana
  • ceapa verde- 4 bucati
  • patrunjel verde-o legatura
  • apa 1 cana
  • menta uscata- cat sa acopere pulpa
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel marinata:

Am luat pulpita de miel, am luat mare parte din grasimea de pe ea, apoi am impanat-o cu usturoi. Am frecat-o pe ambele parti cu sare, piper, rozmarin, cimbru. Am pus menta uscata. Am turnat un pic ulei de masline.

Am turnat cana de apa si vin. Am pus si zeama de lamaie. Am taiat ceapa verde bucati. am pus peste. Am taiat sa patrunjelul verde si l-am adaugat. Apoi am lasat la marinat aproape 24 de ore. 

A doua zi, am pus o folie de aluminiu deasupra tavitei si am introdus la cuptor. Cam o ora cu folia, si jumatate de ora fara folie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Alexandra Elena 1

07.05.2013, 21:21

ce bine arata

nilgun 1

07.05.2013, 21:30

Multumesc

Rocsi 1

07.05.2013, 22:08

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel