Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi

de ralu_ca in Porc, 24 Mar 2013 | 2377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 8 cartofi
  • 1 lingura faina
  • bulion
  • cimbru, oregano
  • piper boabe
  • sare
  • usturoi
  • foi dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi:

Mai intai taiem pulpa pe jumatate sau daca doriti in 4 bucati,  o punem intr-o cartita cu apa la foc approx 20 minute, dupa care punem sare, cartofii intregi alaturi de carne si ii lasam sa fiarba. Se adauga bulionul, piper, faina amestecand usor sa nu se formeze cocoloase, iar cand sunt aproape gata ( mai scade si obtinem un sos ) adaugam si usturoiul taiat , cimbru, oregano si foi de dafin.

Este foarte bun!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213411
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213412
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213413
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213414
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213415
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213416
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213417
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213418
retete culinare - Pulpa de porc cu cartofi intregi in sos de cimbru si usturoi 213419

COMENTARII (7)

- TABITA - 1

24.03.2013, 12:00

Rocsi 1

24.03.2013, 12:11

Prea bun..vreau si eu sa pap!

Bya Ralu 1

24.03.2013, 16:54

hmmm delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D