Pulpă de porc cu legume la cuptor

de diaconta in Porc, 11 Mar 2012 | 5154 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • Pulpa de porc(cam 1 kg am avut eu)
  • Morcovi
  • Praz
  • Telina radacina
  • Patrunjel radacina
  • 2 tije apio
  • 2 catei usturoi
  • Sare,piper,boia,nucsoara
  • Ghimbir
  • Boabe piper mozaic
  • Boabe de mustar
  • 2 linguri mustar
  • Ulei de masline
  • Pudra de usturoi
  • Pudra de rozmarin
  • Rozmarin verde
  • Supa de pui dintr-un cub Knorr
  • 200 ml vin alb sec
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc cu legume la cuptor:

Pulpa de porc se spala si se sterge cu un prosop absorbant.Mustarul se amesteca cu uleiul de masline,sare,piper,boia,boabele de mustar si piper,pudra de usturoi si de rozmarin.Se unge pulpa de porc cu amestecul pregatit,se acopera cu o folie si se lasa la frigider cateva ore.Eu am lasat peste noapte.

Intr-un vas termorezistent cu capac,punem putin ulei si legumele taiate bucati.Punem carnea de porc deasupra,mai presaram putina nucsoara si ghimbir razuit.Facem cateva crestaturi cu cutitul si punem in fiecare putin usturoi.Presaram cateva frunze de rozmarin verde.

Punem supa de pui si vinul si punem vasul in cuptorul preincalzit pentru aproximativ 2 ore si jumatate,daca vreti  sa fie mai patrunsa carnea.Dupa aproximativ o ora luam capacul si lasam carnea sa se rumeneasca.Din cand in cand mai punem lichid din vas peste carne.

Se taie felii si se serveste cu orice fel de garnitura.

Legumele din vas se pot pasa si se face un sos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de porc cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (47)

ionela2682 1

14.03.2012, 19:19

si e de post! !!ce bun este!!!

diaconta 1

14.03.2012, 19:23

de post Ionela,ca are multe legume

ionela2682 1

14.03.2012, 19:32

asta ziceam si eu...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos, la cuptor