Pulpa de porc cu leurda si rosii galbene

de Constelatialeu in Porc, 31 Mar 2016 | 2527 vizualizari

COMENTARII (24)

Adele 1

31.03.2016, 20:04

Harnica

Ina 1

31.03.2016, 20:07

Delicioasa
Ma tot uitam de ce-ai pus atatea galbenusuri )))) :">

Constelatialeu 1

31.03.2016, 20:07

Ina, pentru ca mi-au ouat cocosii...

Ina 1

31.03.2016, 20:13

))))

simona72 1

31.03.2016, 20:19

Imi plac rosioarele alea! Le mananc ca pe masline

MotanLaOale 1

31.03.2016, 20:19

buna rau

RuxyRux 1

31.03.2016, 20:21

Clemisoara scumpa...tare bun preparatul tau!

alilianaa 1

31.03.2016, 20:28

Of, Cleme

Constelatialeu 1

31.03.2016, 20:36

Sa nu ma zici lui Padre...desi vede si aude tot...

Dulciuri cu Georgiana 1

31.03.2016, 20:40

Nu am mancat niciodata leurda !

alilianaa 1

31.03.2016, 20:43

Nu la el ma gandeam, ma gandeam la mine

Ela68 1

31.03.2016, 20:44

mananc rosiile si leurda, ca tare bine arata , pulpa ti-o las

diaconta 1

31.03.2016, 21:35

carnarii

Constelatialeu 1

31.03.2016, 22:04

Die, pai ce sa fac, frunzele nu-mi tin de foame...

diaconta 1

31.03.2016, 22:05

eu chiar ma gandesc serios sa o raresc rau cu carnea

Constelatialeu 1

31.03.2016, 22:09

Die, nu mananc un porc odata, dar trebuie sa am o bucatica , ca altfel zici ca pic din picioare, mi se face rau....

Catalina L 1

31.03.2016, 22:30

bun tare

Geanina87 1

01.04.2016, 08:40

Vaiiii ce bunatate ai facut!

Merisor 1

01.04.2016, 09:10

ce mancare bune, adevarata!

mirela0911 1

01.04.2016, 09:10

Tare bine arată!

Gherca Daniela 1

01.04.2016, 09:15

Rocsi 1

01.04.2016, 20:51

Arata bine!

mihaelar63 1

03.04.2016, 00:47

Buna cu leurda

CameliaR 1

04.04.2016, 15:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gratar cu risotto