Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie

de vero_closca in Porc, 2 Iun 2010 | 1353 vizualizari

 

este o reteta usora si fara prea multe grasimi...

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie:

se spala si se usuca cu un servet carnea,se taie cubulete mai mici ,se condimenteaza cu sare,piper si chilli si se pune intr-o tigaie teflonata sa se friga fara a adauga ulei.

se rumenesc cubuletele de carne,apoi se scot intr-o farfurie,se amesteca cu patrunjelul tocat nu prea fin,se stropeste cu suc de lamaie dupa gust si se serveste.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie-0
Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie-1
Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie-2
Pulpa de porc cu patrunjel si lamaie-3

COMENTARII (5)

ela

ela 1

02.06.2010, 16:12

bunnn

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

02.06.2010, 16:28

foarte bun...............

Rocsi

Rocsi 1

02.06.2010, 17:04

bun bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!