Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un vas se pun 2 cani de apa si putin ulei si se pune pe foc. Cand apa incepe sa fiarba adaugam carnea taiata cubulete si o lasam sa fiarba luand spuma formata deasupra. Dupa ce a scazut apa se lasa carnea sa se rumeneasca un pic in uleiul ramas.
Ceapa si ardeiul taiate marunt se pun intr-o cratita cu 1 ceasca de apa 30 ml ulei, se acopera cu un capac si se lasa sa se inabuse. Cand legumele s-au fiert si apa s-a evaporat se pune si carnea si se lasa sa se caleasca cateva minute impreuna. Se adauga pasta de tomate si usturoiul taiat felii si se mai lasa 5 min sa se caleasca putin amestecand din cand in cand. Se toarna 2 cani de apa incalzita si se lasa sa fiarba cca 10 min apoi se condimenteaza dupa gust.
Intr-un castronel dizolvam o lingura de faina in putina apa amestecand bine sa nu rezulte cocoloase si varsam peste sos. Se lasa sa fiarba inca 10 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult