Pulpa de porc in sos de ceapa

de T I M E A in Porc, 16 Feb 2013 | 2529 vizualizari

 

Un pranz ce nu are nevoie de prea multa prezentare. Gustos si atat :).

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr pulpa de porc
  • 2 cepe albe mari
  • o ceapa rosie mare
  • 4 catei de usturoi
  • 4 linguri pasta de gogosari cu rosii
  • 1/4 lingurita praf chilli
  • sare si piper dupa gust
  • maghiran si cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de ceapa:

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei.

Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti. 

Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.

Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.

La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.
 Pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc in sos de ceapa 204796
retete culinare - Pulpa de porc in sos de ceapa 204798
retete culinare - Pulpa de porc in sos de ceapa 204800
retete culinare - Pulpa de porc in sos de ceapa 204801
retete culinare - Pulpa de porc in sos de ceapa 204802

COMENTARII (26)

roxana_simona 1

12.07.2013, 20:47

bunnn

Krystyan Trendy 1

12.11.2013, 08:33

arata grozav

T I M E A 1

12.11.2013, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55