Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

de _Alina_ in Porc, 30 Oct 2012 | 2304 vizualizari

 

Azi avem in meniu ceva mai consistent! Ce ziceti, e prea dimineata sa va tentez cu asa ceva?

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc fara os si fara grasime
  • 1/2 lg ulei
  • 2 ardei kapia
  • 150 g rosii chery
  • sare, 2 foi de dafin
  • 200 g orez salbatic
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic:

1. Pulpa de porc o spalam si o taiem fasii de 10 cm lungime si 2 cm latime. O rumenim pe toate partile in 1/2  lingura de ulei, apoi punem capacul si o lasam la foc potrivit 30 minute.

2. Taiem ardeii julien si ii punem peste pulpa de porc. De asemenea, punem rosiile, frunzele de dafin si sarea si 3 linguri de apa. Mai lasam pe foc 5-10 min.

3. Fierbem orezul in 400 ml apa timp de 15 min. Dupa ce a fiert punem orezul intr-o sita la scurs.   

Asta e tot, in 35 minute am preparat un pranz sau o cina minunate

Va doresc Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-0
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-1
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-2
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-3
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-4
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-5
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-6
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-7
Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic-8

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

08.11.2012, 08:03

Caroline, eu n-am pus deloc pentru ca a lasat carnea destula apa si s-a facut in sucul propriu, dar daca e nevoie poti pune cateva linguri de apa sau de vin.

Andreea Caroline 1

08.11.2012, 19:38

ok...pupici

_Alina_ 1

09.11.2012, 08:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04