Pulpa de porc la cuptor - 300 !

de MotanLaOale in Porc, 5 Ian 2013 | 1861 vizualizari

 

Si asa, asa, incet dar sigur, am ajuns si la reteta cu numarul 300 alaturi de voi!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 morcovi
  • 50ml ulei
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor - 300 !:

Bucata de pulpa se curata de grasime si pielite, se presara cu sare, piper si boia si se lasa in frigider o ora.

Se scoate din frigider si se prajeste in ulei pe toate partile 3-4 minute pana prinde crusta.

Se pune intr-o tava cu uleiul in care s-a prajit si se pun si morcovii curatati si taiati.

Se pune o cana de apa, se mai presara sare, piper, boia si se introduce in cuptor pentru 2 ore.

Se intoarce din cand in cand si se unge cu zeama din tava pana este facuta si se rumeneste frumos.

Se scoate din cuptor, se lasa 5 minute, se feliaza si se poate servi cu garnitura de morcovi care sunt o nebunie!

Eu am mancat-o si cu sos de gutui!

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196598
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196599
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196600
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196601
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196602
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196603
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196604
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196605
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196606
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196607
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196608
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196609
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196610
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196611
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196612
retete culinare - Pulpa de porc la cuptor  - 300 ! 196613

COMENTARII (38)

MotanLaOale 1

07.01.2013, 23:45

Constelatialeu 1

13.01.2013, 19:58

Bine ca am mancat,m-am invatat minte,nu mai intru aici fara sa am stomacul plin...

MotanLaOale 1

13.01.2013, 20:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21