Pulpa de porc la cuptor, cu legume sotate

de Sim0na in Porc, 17 Feb 2013 | 14865 vizualizari

COMENTARII (22)

diaconta 1

17.02.2013, 19:56

wowwwwwwww ce bine arata

Zamfira 1

17.02.2013, 20:04

bunatate de bunatate

MotanLaOale 1

17.02.2013, 20:06

mamaieelena 1

17.02.2013, 20:08

gustoasa

Lavinia 1

17.02.2013, 20:12

ce mancarica buna

Ina 1

17.02.2013, 20:16

mai ai si pentru mine?

Merisor 1

17.02.2013, 20:19

Ooo, ce buna si ce fain arata!

Rocsi 1

17.02.2013, 20:50

Daaaa bine arata preparatul tau!

mirela0911 1

17.02.2013, 20:57

foarte bine arata!

alilianaa 1

17.02.2013, 21:36

ce bine arata!

laura_n 1

17.02.2013, 21:36

cat de bine arataaaa

T I M E A 1

17.02.2013, 21:51

ce mancare buna

sebirizescu 1

17.02.2013, 23:19

like

Bya Ralu 1

17.02.2013, 23:23

pap si eu

Copiosus 1

18.02.2013, 09:28

Ce bine arata !

Toamna07 1

18.02.2013, 13:27

Nu refuz!Super!

Sim0na 1

18.02.2013, 13:28

Multumesc tuturor ptr aprecieri!!

Krystyan Trendy 1

05.11.2013, 10:36

foarte buna

Valclaudia 1

02.12.2013, 06:48

Ce culori!

alilianaa 1

13.01.2014, 08:33

PapaVio 1

25.02.2014, 11:00

Popa spune sa-ti "infranezi pohtele"...da' eu cu reteta asta nu pot,asa ca ma duc sa caut un purcel cu pulpa !
Cred ca e "trasnet"!

Sim0na 1

26.02.2014, 10:08

PapaVio, popa cred ca se refera la alte pofte Iti recomand reteta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu carnati la tava