Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Chiar daca vremea de afara nu ne prea permite sa iesim la iarba verde la gratar, nu trebuie sa renuntam la placerea de a manca o carne buna facuta la gratar chiar daca e facuta la gratarul de pe aragaz :).
Avem nevoie de:
Pt sos:
Spalam bine carnea, o feliem si o batem usor.
Pregatim apoi marinata amestecand toate ingredientele de mai sus.
Dam fiecare bucata de carne prin marinata si lasam la rece timp de 1-2 ore.
Asezam apoi carnea pe gratar si lasam sa se prajeasca pe ambele parti.
Pregatim sosul de mustar astfel:
- pasam usturoiul si il frecam bine cu sare si ulei
- adaugam la final mustarul si amestecam
Simplu si gustos.
Servim cu piure de cartofi si sos de mustar cu usturoi.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult