Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun

de katty in Slow Cooker, 18 Feb 2021 | 2860 vizualizari

 

Am pregatit zilele trecute o bucata de pulpa de porc la Crock-pot, care a iesit delicioasa, frageda si extrem de aromata. Initial am vrut sa o pun la cuptor, de aceea am si condimentat-o in avans, insa ulterior m-am razgandit deoarece nu aveam timp de vegheat cuptorul si oricum stiam ca va iesi mult mai frageda la Crock-Pot

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata pulpa(1kg)
  • condimente pentru carne de porc(coriandru, chimen,maghiran, sare, piper, ienibahar, usturoi)
  • 1 lingura ulei
  • boia dulce
  • 2 masuri orez brun
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun:

Amestecam toate condimentele cu uleiul. Masam bine carnea cu amestecul de contimente si lasam carnea la rece pentru cel putin 1 ora.

In vasul aparatului slow cooker Crock-Pot punem gratarul cu 2 pozitii. Eu l-am pus pe pozitia  joasa. Selectam functia de prajire si temperatura necesara.Eu am pastrat temperatura de 150 de grade. Am lasat aparatul sa se incalzeasca.

Cand aparatul a emis sunetul ca a ajuns la temperatura necesara asezam bucata de carne. Am lasat bucata de carne 10 minute, apoi am mutat aparatul pe functia GATIRE LENTA pentru 3 ore si jumatate.

Cand carnea este gata oprim aparatul si scoatem gratarul cu carnea. Spalam bine aparatul,il stergem si il asezam din nou in vas.

Asezam in vas 2 masuri de orez brun. Punem 3 1/2 masuri apa si sare, acoperim cu capacul si pornim aparatul pe Gatire la aburi.

Cand orezul a absorbit toata apa aparatul, se va opri singur iar orezul va fi perfect. Servim pulpa de porc cu orezul brun si muraturi sau putem sa facem un sos.

TIPS-URI

1

puteti pregati un sos in lichidul ramas in vas daca nu sunteti la dieta

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la slow cooker Crock-Pot cu orez brun" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciolan proaspat de porc cu mazare verde, in vas ceramic Crock Pot