Pulpa de porc la tava

de MIUTA in Porc, 1 Mar 2011 | 20708 vizualizari

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

01.03.2011, 23:34

ce bine arata si ce cantitati mari ai facut??

MIUTA 1

01.03.2011, 23:40

Multumesc Mamaieelena.Am facut si o cantitate mare ca astazi la masa am fost mai multi decat de obicei dar am pus si mult in farfurie.Nu mancam paine desi pun de fiecare data pe masa si atunci mancam multa garnitura

RuxyRux 1

01.03.2011, 23:41

Cat de bine arata si ce rumeneala adevarata

Ligia Bxl 1

02.03.2011, 00:21

ce bunatate ai facut tu aici Miuta draga

kukibella 1

02.03.2011, 00:39

aziz 1

02.03.2011, 07:39

superb!

MotanLaOale 1

02.03.2011, 08:46

buna rau

Lau 1

02.03.2011, 08:47

delicioasa

divainbucatarie 1

02.03.2011, 08:55

Dana_Retetegg 1

02.03.2011, 09:18

elena1988 1

02.03.2011, 11:18

arata bestial

Rocsi 1

02.03.2011, 11:28

super delicioasaaaa

LUK 1

02.03.2011, 12:45

excelenta

cismaru_nicoleta 1

02.03.2011, 14:44

wow...arata de te lingi pe bot.. ...minunat,Miuta scumpa

Cris2711 1

02.03.2011, 17:03

vai Miuta mor de pofta

diaconta 1

02.03.2011, 20:03

Ioiiiiiiiiiiiiiii ce bine arata Miuta

mena29 1

02.03.2011, 21:31

Woooow,ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

ieri la 19:58

Reteta simpla de briose pufoase cu cacao

de laura_n 7

ieri la 16:39

Prajitura cu foi si gem de prune, o reteta gustoasa si buna

de laura_n 7

ieri la 16:17

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu sote de legume