Pulpa de porc la tava ~ Reteta cu nr. 400

de Ina in Mancaruri cu carne, 20 Ian 2014 | 5068 vizualizari

COMENTARII (43)

Rocsi 1

21.01.2014, 12:12

O bunatate..La cat mai multe reteta draga Ina

Ina 1

21.01.2014, 17:11

Inca o data va multumesc pentru tot Daca nu erati voi aici, nici eu n-as fi fost!
Faptul ca-s aici de aproape 4 ani, voua, tuturor, vi se datoreaza!

gaby_duceag 1

21.01.2014, 17:24

Felicitandu-te...e ca si cand m-as felicita pe mine, asa-i?)))
Bravo, Inuc, pentru tot! Pentru retete si pentru ca esti sincera, naturala si vesela!
cred ca mai ai tu calitati da' nu mi le amintesc acu'...))))

laura_n 1

21.01.2014, 17:31

Ma bucur ca te-am invatat si ca te-am ghidat bine ai invatat bine de la mine ))
bvoo,Ina! gatesti de moare omul in crize, de pofta. am o lista lungaaa pt Fetesti, asa ca tu continua cu bunaciunile astea ca pana ajungem la tine, se mai aduna

Ina 1

21.01.2014, 18:01

)) sor-mea, cata dreptate ai!

Ina 1

21.01.2014, 18:02

Laura, parca ai fi maica-mea ) Cand ii aratam ceva ce faceam bine ( si la care ea nici nu se pricepea ) , imi zicea: "Asa, mama, fa cum te-am invatat! " )

gaby_duceag 1

22.01.2014, 07:52


Panacris 1

22.01.2014, 09:11

Felicitări! La cât mai multe rețete savuroase și delicioase!

Romanita 1

22.01.2014, 09:15

De ce nu scriem si temperatura aproximativa, de ex. 200 sau 180 grade C. Sa stie gospodina ce are de facut. Sunt forte multe gospodine tinere care nu au atata experienta

Pushaa 1

22.01.2014, 11:03

Ina 1

22.01.2014, 12:04

Draga Romanita, eu folosesc un aragaz antic , fara termometru . Flacara ( mica , medie sau mare ) ne-o stabilim fiecare in functie de performantele aragazului, de vasul in care preparam mancarea, dar si de distanta intre vas si flacara, etc. Si timpii de lucru sunt diferiti, in functie de tipul de gaz ( cazul metan are putere calorica mai mare decat gazul butan, deci timpul de coacere este mai mic ). De asemenea, trebuie sa tinem cont daca in cuptor avem flacara si in partea superioara ( eu n-am )
Fiecare trebuie intai sa ne cunoastem aragazul, ca sa putem obtine un preparat bun.
Si eu mai stiu ca atunci cand pun ceva la foc, nu revin dupa o ora, ca asa imi scrie in reteta , ci verific din cand in cand , tocmai pentru a vedea cum reglez focul sau daca trebuie sa mut vasul/tava pe un nivel inferior/superior
Cu orice alta intrebare iti pot sta la dispozitie, dar cu asta nu Zi frumoasa!

roxana_simona 1

22.01.2014, 14:33

foarte bun

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:59

super Felicitari!

ralu_ca 1

22.01.2014, 19:39

Mihaela11_jo 1

22.01.2014, 21:34

Felicitari

Lia_ 1

29.01.2014, 08:44

pe gustul meu

delia64 1

25.02.2014, 11:42

Panacris 1

10.02.2015, 13:19

COMENTEAZA

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Friptura aromata de porc