Pulpa de vita cu legume la cuptor

de nico15 in Vita, 6 Noi 2010 | 6988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime
  • 2 cepe
  • 1-2 ardei
  • 6-7 buchetele de spanac
  • 6-8 rosii cherry
  • 1 fir de praz
  • 150-200 ml bulion(pasta de tomate)facuta in casa
  • 20 ml otet balsamic
  • 1 cana vin rosu
  • 1-2 catei de usturoi
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vita cu legume la cuptor:

Se unge tava cu ulei, se adauga bucatile de carne, separat se taie ceapa si ardeii julien, rosiile cherry in jumatate, firul de praz se taie longitudinal foarte subtire. Spanacul daca este congelat se iau buchetelele si se pot adauga, daca este proaspat se spala se toaca si se poate adauga. Se adauga cateii de usturoi taiati fasii subtiri, se adauga otetul balsamic, se lasa sa fiarba un pic(5-7 minute) dupa care se adauga vinul rosu, sare, piper si boia si se da la cuptor 15 minute.

Dupa terminarea celor 15 minute se adauga in tava o cantitate de apa pentru a se continua fierberea. Dupa 45 de minute se adauga bulionul(pasta de tomate) facuta in casa si se continua coacerea la foc potrivit deoarece a scazut cantitatea de apa si mai mult ingredientele acum se coc nu se mai fierb. Se incearca carnea din cand in cand, mancarea va trebui sa prinda o culoare deosebita care sa te imbie sa o mananci imediat. Pentru exemplificare anexez cateva fotografii.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vita cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

nico15 1

07.11.2010, 13:39

Va multumesccccccccccccccccccccccc, indrazniti si poftiti la masa

marcela1979 1

07.11.2010, 13:56

vin vin si eu pune repede masa

vanilla 1

09.11.2010, 18:07

arata demential!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gratar de manzat cu fenicul