Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Carnea de vita se spala bine,o portionam si o punem la fiert intr-un vas de 2 litri cu apa.
Lasam sa fiarba pana intra furculita usor in carne.Strecuram zeama in care a fiert carnea si o pastram.
Pregatim un vas de yena,asezam bucatile de carne,adaugam apa in care a fiert carnea.
Legumele le spalam in apa rece si le punem in vasul de yena alaturi de carne.Ceapa o punem intreaga,ardeiul taiat in 4,morcovii taiati rondele,iar conopida se desface in buchetele.
Condimentam,adaugam foile de dafin si dam la cuptor pana ce legumele au fiert.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult