Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor

de aziz in Pui, 4 Ian 2011 | 15299 vizualizari

 

vai nici nu va inchipuiti ce bunatate...

 

INGREDIENTE

  • o pulpa mare si jumatate de piept de pui
  • umplutura:citiva ficatei ,pipote si inimioare,2-3 linguri orez ,o ceapa ,usturoi,patrunjel verde,curcum,sare piper.
  • o cana mare orez Basmati
  • o mina stafide(eu nu am avut acum)
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • curcum
  • sare piper
  • curry
  • scortisoara jumatate de lingura
  • supa instant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor:

pregatim umplutura mai intii taiem si calim ceapa in putin ulei adaugam pipotele si inimioarele taiate marunt adaugam condimentele si o cana de apa ,cind au fiert bine adaugam si ficatelul si orezul. Mai adaugam apa si lasam sa mai dea 2-3 clocote.

Pregatim pieptul si pulpa pt umplut si anume facem un buzunar in mijlocul pieptului la fel si in picior. Umplem cu amestecul de pipote si ficatel. Piciorul il umplem si sub piele este destul loc si prindem cu scobitori.

Orezul: calim ceapa cu morcovul si usturoiul punem in vasul in care vom pune la cuptor impreuna cu orezul stafidele si condimentele. Asezam pieptul si piciorul in mijloc adaugam 2 cani cu apa fierbinte. Se infasoara tava in folie de aluminiu si se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora. Prima jumatate de ora 250 grade apoi 180. Nu se deschide tava deloc. La sfirsit luam folia si dam la grill inca 5-8 minute pt a rumeni carnita.

TIPS-URI

1

nu este nevoie sa inmuiati stafidele se vor umfla considerabil in supa calda

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa si piept de pui umplute pe pat de orez la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

divainbucatarie 1

05.01.2011, 10:02

arata f bine!

aziz 1

05.01.2011, 15:55

diva

kamy 1

05.01.2011, 19:06

carnea e pui imi place orezul imi place buuuna mancarica 5f ...da ce orez ai folosit???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu piept de pui si legume