Pulpe au bain marine cu amestec mexican

de ionix in Pui, 26 Feb 2010 | 5315 vizualizari

 

Este o mancare fara pic de ulei, doar cu grasimea ce-o lasa puiul

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • sare,
  • piper,
  • busuioc
  • 500 g amestec Mexican
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe au bain marine cu amestec mexican:

Pulpele se spala bine, se condimenteaza si se lasa la frigider 10-15 minute.


Dupa aceea pulpele se aseaza intr-o cratita, nu foarte inalta, la bain marine ( se aseaza cratita cu pui intr-o alta oala cu apa, putin mai mare decat cratita, cat sa se aseze cratita pe oala cu apa) si se baga la cuptor la foc mediu.


Se lasa circa o ora si 30 de min, pana se rumenesc.


Intre timp legumele se dau intr-un clocot cu putin sare.


Dupa ce pulpele s-au facut se scot din cratita si in aceeasi cratita, in grasimea lasata de pui, se pun legumele. Legumele se dau la cuptor 5-10 minute.


Legumele se servesc alaturi de pulpe si se mai Adauga sare si piper, dupa gust.


Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe au bain marine cu amestec mexican 19407
retete culinare - Pulpe au bain marine cu amestec mexican 19408
retete culinare - Pulpe au bain marine cu amestec mexican 19409
retete culinare - Pulpe au bain marine cu amestec mexican 19410
retete culinare - Pulpe au bain marine cu amestec mexican 19411
retete culinare - Pulpe au bain marine cu amestec mexican 19412

COMENTARII (7)

silvi0ara 1

26.02.2010, 21:52

susu 1

26.02.2010, 22:24

As manca si eu la ora asta o pulpita

ionix 1

27.02.2010, 09:00

Susu, sa stii ca sunt foarte gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!