Pulpe cacciatore

de Sidy in Pui, 14 Dec 2010 | 1476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 700 g cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cacciatore:

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Se pun in tava ce se va da la cuptor  Ceapa si usturoiul taiati solzisori se calesc putin si se adauga peste pulpele din tava. Ciupercile si rosiile se taie felii, se pun intr-un vas cu vinul si putina apa si se adauga sare si piper.Se lasa sa fiarba citeva minute apoi se toarna cu zeama cu tot in tava cu pulpe.Se condimenteaza pulpele cu cimbru si oregano. Cartofii curatati si taiati in felii groase se aseaza in tava linga pulpe si se dau cu putina sare si rozmarin.

In cuptorul dinainte incalzit se introduce tava si se lasa pina cind carnea si cartofii sunt gata. Se servesc cu salata sau muraturi. Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe cacciatore-0
Pulpe cacciatore-1
Pulpe cacciatore-2
Pulpe cacciatore-3
Pulpe cacciatore-4
Pulpe cacciatore-5
Pulpe cacciatore-6

COMENTARII (17)

Sidy 1

14.12.2010, 16:00

Adasev_12: "...da intrasi in criza de spatiu? "cartofiuleisarepiperoreganocimbrurozmarin 2....."
Nu eu le-am scris asa !!!! Asa au aparut

LUK 1

14.12.2010, 17:37

ce conteaza 5cum au aparut..sunt bune!

giuliana 1

15.12.2010, 08:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41