Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci

de Sidy in Pui, 22 Mar 2012 | 40465 vizualizari

 

De mult m-am tot gandit la reteta aceasta delicioasa si in sfarsit i-a sosit momentul sa o prepar.
O bunatate de pulpite , dar nu ca si cele de fiecare zi , la cuptor.....
Nici nu va ganditi ce gust bun au pulpele coapte in lapte si apoi rumenite cu cascaval.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui
  • 250 g cascaval
  • 400 ml lapte
  • sare
  • piper mozaic
  • boia
  • condimente pentru pui
  • 80 g cascaval afumat
  • 1 kg cartofi
  • rozmarin
  • 1 plic sos de ciuperci Bio Jagersauce
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci:

Incalzim cuptorul la 200 grade C.

Pulpele spalate se sterg cu un servetel de hartie apoi se condimenteaza bine pe ambele parti cu sare, piper proaspat macinat , boia si condimente pentru pui.

Pielita de pe pulpe o dam deoparte ca sa putem pune felii de cascaval intre carne si pielita.

Intr-un vas roman( tinut obligatoriu 15 minute in apa) sau alt vas termorezistent uns cu putin ulei, punem pulpele apoi adaugam laptele.Eu am pus pe 3 pulpe cascaval pentru ca am inlaturat pielea de tot.

Curatam cartofii si ii taiem in patru, apoi ii condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. Ii amestecam bine , astfel incat sa fie condimentati pe toate partile.

Punem cartofii cu rozmarin peste pulpele din lapte si dam vasul la cuptor pentru 70 de minute sa se rumeneasca carnea si cartofii bine.

Dupa trecerea timpului rasturnam din compozitia laptelui daca este prea multa si intoarcem pulpele pe partea cealalta.Lasam inca vreo 30 de minute la cuptor sa se rumeneasca bine.Am mai pus niste cascaval afumat deasupra pulpelor , dupa ce le-am intors.

Preparam sosul de ciuperci dupa indicatiile de pe plic si servim pulpele cu cartofi, sos de ciuperci si salata de salata verde.

Pofta mare !

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-0
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-1
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-2
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-3
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-4
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-5
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-6
Pulpe cu cascaval coapte in lapte si cu sos de ciuperci-7

COMENTARII (55)

Pushaa

Pushaa 1

29.01.2014, 13:12

ce bunatate

Alexandra Burz

Alexandra Burz 1

29.01.2014, 14:18

Valclaudia

Valclaudia 1

25.06.2014, 07:21

mamaaaaaaa, ce-i aici!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24