Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dragilor, azi am hotarat va servesc cu ceva mai rustic... Reteta am invatat-o de la mama-soacra. Dansa face un pui la ceaun extraordinar de gustos, eu l-am facut la tigaie, dar mere' si asa :D
1. Spalam pulpele, le stergem cu un prosop de hartie si le punem in tigaia cu uleiul incins.
2. Prajim pulpele pana devin aurii (5-8min) pe fiecare parte.
3. Adaugam otetul balsamic si vinul, acoperim cu un capac si lasam asa pana scade lichidul aproape de tot (~20 min).
4. Punem ceapa taiata julien si rosiile cuburi si ami lasam pe foc cam 7 minute.
5. La final adaugam pasta tomata & sarea si mai lasam 2 min.
Pofta buna!
1
Puteti indeparta pielea si grasimea!
2
Iese si mai gustos cu pui de tara ;)
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult