Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor

de MIUTA in Pui, 6 Mar 2012 | 6515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui
  • 300 g kaizer
  • 1 kg cartofi (nu foarte mari)
  • condiment cu gust de gaina
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor:

Se curata pulpele foarte bine si se pun la fiert pentru 20 minute in apa cu condiment cu gust de gaina.Dupa 20 minute de fierbere se scot din zeama rezultata si se pun intr-un vas de yena.Separat intr-o tigaie se pune ulei de floarea soarelui si se rumenesc feli de kaizer.Se toarna uleiul si feliile de kaizer peste pulpe si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 30 minute.

Intre timp se curata si se spala cartofii.Se pun la fiert in apa in care au fiert pulpele de pui si se fierb cartofii intregi doar pe jumatate.

Dupa 30 minute de stat la cuptor,vasul cu pulpele se scoate.Se intorc pulpele pe cealalta parte si se pun deasupra cartofii fierti pe jumatate.Se pune in vas si o cana de 250 ml de zeama in care au fiert pulpele si cartofii dar sa nu treaca peste pulpe si cartofi.

Se condimenteaza pulpele si cartofii cu sare,boia,piper.

Se dau la cuptor pana se rumenesc frumos.Se servesc cu maioneza de usturoi.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-0
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-1
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-2
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-3
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-4
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-5
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-6
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-7
Pulpe cu kaizer si cartofi la cuptor-8

COMENTARII (24)

horia 1

07.03.2012, 23:51

p.s. ma intreb daca ti-a mai ramas ceva...as fi gustat si eu un pic.

horia 1

07.03.2012, 23:51

felicitari miuta!

mena29 1

09.03.2012, 17:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04