Pulpe cu legume

de Larisel in Pui, 27 Aug 2014 | 3799 vizualizari

 

Carne de pui este una din preferatele mele, iar in combinatie cu orice fel de legume iese un pranz sau o cina pe cinste.

In urma cu ceva timp, pentru ca am aflat ca este benefic stomacului, am inceput sa mancam broccoli, care a devenit prietenul nostru foarte repede!

 

INGREDIENTE

  • doua pulpe
  • doi cartofi
  • broccoli
  • baby carrots sau morcovei
  • varza de bruxelles: 3-4
  • o ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu legume:

Pulpele se curata si, daca este timp, se lasa o ora-doua cu sare si piper. Apoi se pun sa traga un clocot-doua impreuna cu o ceapa. Suntem atenti sa spumam bine deoarece supa obtinuta o vom folosi. 

Curatam cartofii si ii taiem un cuburi potrivite.

Intr-o tava se aseaza pulpele, insa in jurul lor punem legumele dupa bunul plac. 

Adaugam peste ele supa obtinuta si le dam la cuptor.

Eu la inceput am acoperit cu o folie, iar cand aproape au fost gata, am dat-o jos pentru ca pulpele sa capete o culoare aurie frumoasa.

TIPS-URI

1

timpul de facere este diferit de la cuptor la cuptor

2

carne de pui poate fi si altfel condimentata, dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe sare