Pulpe cu paste aromate

de Dya Daniela Andrei in Pui, 13 Apr 2011 | 3787 vizualizari

 

Un deliciu,,,

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,
  • paste, 
  • ulei de masline,
  • ceapa si usturoi dupa gust,
  • pasta de rosii sau rosii proaspete,
  • condimente (sare, piper, tarhon),
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu paste aromate:

Curatam si spalam pulpele de pui (le lasam intregi sau le taiem in jumatate), le condimentam cu sare si piper dupa gust, dupa care le punem la cuptor intr-o tava cu ulei si apa atat cat sa cuprinda continutul. Asezam tava la cuptor,  la foc potrivit pentru aproximativ doua ore, adaugand atunci cand este necesar cate un pahar cu apa.

Intre timp pregatim sosul,,,

Pentru sos tocam  ceapa si usturoiul si le calim in 2 linguri de ulei. Cand devin translucide adaugam un pahar mare cu apa, condimentele si rosiile razuite, fara pielita. Lasam sosul sa fiarba pana capata consistenta. Cand l-am luat de pe foc presaram patrunjel proaspat.

si pastele ,,,

Punem 2 litri de apa la fiert cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu tarhon.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu paste aromate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui cu tomate -duo