Pulpe cu paste aromate

de Dya Daniela Andrei in Pui, 13 Apr 2011 | 1830 vizualizari

 

Un deliciu,,,

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui,
  • paste, 
  • ulei de masline,
  • ceapa si usturoi dupa gust,
  • pasta de rosii sau rosii proaspete,
  • condimente (sare, piper, tarhon),
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu paste aromate:

Curatam si spalam pulpele de pui (le lasam intregi sau le taiem in jumatate), le condimentam cu sare si piper dupa gust, dupa care le punem la cuptor intr-o tava cu ulei si apa atat cat sa cuprinda continutul. Asezam tava la cuptor,  la foc potrivit pentru aproximativ doua ore, adaugand atunci cand este necesar cate un pahar cu apa.

Intre timp pregatim sosul,,,

Pentru sos tocam  ceapa si usturoiul si le calim in 2 linguri de ulei. Cand devin translucide adaugam un pahar mare cu apa, condimentele si rosiile razuite, fara pielita. Lasam sosul sa fiarba pana capata consistenta. Cand l-am luat de pe foc presaram patrunjel proaspat.

si pastele ,,,

Punem 2 litri de apa la fiert cu putina sare.  Cand apa da in clocot adaugam pastele pentru aproximativ 20 de minute.  Le scurgem apoi de apa in care au fiert, le trecem printr-un jet de apa rece si dupa ce s-au scurs bine, le amestecam cu 2-3 linguri cu ulei de masline si cu tarhon.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe cu paste aromate-0
Pulpe cu paste aromate-1
Pulpe cu paste aromate-2
Pulpe cu paste aromate-3
Pulpe cu paste aromate-4
Pulpe cu paste aromate-5

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

14.04.2011, 12:01

aromate bine

Dya Daniela Andrei 1

14.04.2011, 12:10

daa Mamaie Elena!

MotanLaOale 1

15.04.2011, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04