Pulpe cu Proscutto la cuptor

de alexcmeciu in Pui, 30 Sep 2014 | 1425 vizualizari

 

De multe ori ne gandim ce sa gatim asa rapid sa fie si bun sa fie si gustos.... vrem cam multe nui asa? eu sunt aici sa va prezint niste retete putin altfel adica mai Sanatoase si foarte gustoase retete pe care le pot consuma chear si culturisti pentru ca daca le veti consuma asa cum sunt prezentate de mine in imagini fara doar si poate nu o sa va ingrasati si va veti simti foarte bine ... Sa incepem.

 

INGREDIENTE

  • Pulpe dezosat 1 kg
  • Prociuto crudo feliat 200 g
  • Piper
  • Boia
  • Sare
  • condimente care va plac voua la pui, dar nu va recomand sa le luati din magazin gata preparate amestecuri si alte cele alea nus sanatoase .
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu Proscutto la cuptor:

Se iau pulpele dezosate, se spala sub jet de apa rece putin, dupa care le lasam la scurs 2-3 minute. Intre timp pregatim noi un amestec din condimente care va plac voua la pui, eu am folosit oleaca de boia iute, piper alb, sare si ardei iute uscat macinat. Presaram bine pulpele cu acest amestec si pe o parte si pe alta. Sa nu folositi multa sare in amestec sama de un varf de cutit deoarece prosciutto este sarat. Luam fiecare pulpa in parte si lipim pe ea feliile subtiri de prosciutto crudo si le rulam asa putin cat sa fie ca un bongarel :). 

Cuptorul incins la 200 grade pentru 40 min

Pulpele le asezam pe un gratar al cuptorului si jos punem o tava sa se scurga grasimea in ea. Pulpele se asaza frumos la cuptor si se lasa acolo pentru cele 35-40 minute, cat sa fie gata. 

Merge excelent cu o salata de legume si un sos usor picant

Pofta Mare! Sa fiti Sanatosi! 

 

COMENTARII (5)

Rocsi

Rocsi 1

30.09.2014, 21:30

Bine ai venit!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

30.09.2014, 23:22

babi5

babi5 1

04.10.2014, 19:31

Buna combinatia imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!