Pulpe de curca cu miere si portocale - reteta nr. 500

de mihaelar63 in Curcan, 4 Ian 2014 | 5441 vizualizari

COMENTARII (43)

mamaieelena 1

04.01.2014, 14:32

Mihaela au iesit pulpele de curca rumene,frumoase si cred ca au fost minunate la gust la cat mai multe retete bune

mihaelar63 1

04.01.2014, 14:48

Elena sotul meu face fitze la retete noi inedite . Finul faqra sa stie asa ceva s-a scapat ca am pus miere . Una si buna domnul meu ca am stricat bunatate de curcan . Dupa ce a gustat nu se mai putea opri

Anett 1

04.01.2014, 14:56

hmmm ce aromat e!

alilianaa 1

04.01.2014, 15:31

ce aromate si rumene sunt..delicioase.

laura_n 1

04.01.2014, 16:24

eu nu mananc curcan, dar te felicit pentru felul cum le-ai pregatit
felicitari pentru atatea retete gustoase si frumoase

mihaelar63 1

04.01.2014, 19:31

Liliana , Anett, preparatul este aromat , dar aromele se intrepatrund atat de bine incat rezultatul este delicios

RuxyRux 1

04.01.2014, 19:34

Din toata inima draga mea Mihaela...felicitari! Pentru toate retetele tale minunate...pentru mancarica buna si gustoasa pe care o prepari...si pentru omul deosebit de frumos care esti! Te imbratisez cu mare drag!

Rocsi 1

04.01.2014, 20:54

Felicitari draga Mihaela si la cat mai multe retete delicioase asa cum ne-ai obisnuit deja

T I M E A 1

05.01.2014, 00:12

super!!!! La cat mai multe retete Mihaela

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:24

arata grozav

Geanina87 1

05.01.2014, 10:12

wow! Felicitari si la cat mai multe retete delicioase cu e asta de azi!

ryta 1

05.01.2014, 11:16

dantes 1

05.01.2014, 16:39

Felicitari! si la cat mai multe

marianascarlat 1

05.01.2014, 19:24

Delicioase!

diaconta 1

05.01.2014, 20:24

Buna curca
Felicitari si la cat mai multe retete delicioase Mihaela

Mihaela11_jo 1

05.01.2014, 22:10

Mmmmmmmmmmmmmmm ce apetisante
Super reteta 500! La cat mai multe retete delicioase
La Multi Ani 2014!

rena 1

05.01.2014, 22:53

ce frumos sa ruminit La multi ani si la mai multe retete delicioase

anca_rm 1

08.01.2014, 14:50

o nebunie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan in sos de unt si rozmarin